Kapcsolatfelvétel

Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft

E-mail:
palyazat@nyugatpannon.hu
Kapcsolatfel...

Kapcsolatfelvétel1

Pintér Zsolt, cégvezető

közgazdász, projektmenedzser, pályázatíró, tanár, állami pályázatértékelő szakértő

E-mail: palyazat@nyugatpannon.hu

Telefon:  +36 30 693-7066 (kérem, hogy elsősorban e-mailben, illetve az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel a kapcsolatot cégünkkel)

Facebook: https://www.facebook.com/zsolt.pinter.963Bemutatkozás


A Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft-t a pályázatkészítés és projektmenedzsment területen nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek alapították, azzal a céllal, hogy Szombathely, Vas megye és a környező megyék vállalkozásainak, non-profit szervezeteinek, illetve a költségvetési intézményeknek segítséget nyújtsanak az uniós és hazai pályázati források eléréséhez.

Cégünk a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tanácsadó partnere.

Az elmúlt évek során sikeres pályázónk, megbízónk volt többek közt a  Szombathelyi Törvényszék, a szegedi ELI-ALPS Lézeres Kutatóintézet, dolgoztunk a Vas Megye és Szombathely Város Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványának, a Nyugat-magyarországi Egyetemnek, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak, amely megbízást közbeszerzési eljárás során nyertük el. Sikeresen együttműködtünk nagy forgalmú és múltú vállalkozásokkal (Gerbeaud Kávéház és Onyx Étterem, Vasber Zrt, Pannonsport Kft, Karolina Kávéház, Szent Miklós Idősek Otthona, Kelet-Ablak Kft, Domofire Kft), és segítettünk pályázati forráshoz jutni sok kis- és középvállalkozásnak, egyéni vállalkozónak Szombathelytől Balatonfüreden és Budapesten át egészen Nagytarcsáig, Miskolcig.

Cégünk teljes körű támogatást nyújt az uniós pályázatok kapcsán felmerülő valamennyi feladat elvégzésében, mind a vállalkozói szféra, mind pedig a non-profit szektor számára. Az elnyerhető források felkutatásától kezdve a pályázati tanácsadás és pályázatírás feladatain túl, segítséget nyújtunk a támogatási szerződés megkötésében, a támogatások lehívásában, pénzügyi és szakmai beszámolók és a későbbi előrehaladási jelentések elkészítésében és hitelkérelmek összeállításában is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha

  • szeretné a beruházási terveihez kapcsolódó pályázati lehetőségeket megismerni
  • pályázati tanácsadásra, szakértő pályázati tanácsadó segítségére van szüksége a kiválasztott pályázat megírásához
  • fejleszteni szeretné cégét/szervezetét, de saját forrásai nem elegendők tervei megvalósításához
  • banki hitel helyett vissza nem térítendő pénzforrást venne inkább igénybe az uniós és hazai pályázatok révén

Pályázatírói szolgáltatásunkat sikerdíjas konstrukcióban kínáljuk.

Szintén sikerdíjért vállaljuk - akár formailag, akár tartalmilag - elutasított pályázatának kezelését, átdolgozását és benyújtását, illetve futó pályázatának projektmenedzseri és pénzügyi menedzseri munkáit.


Csatolt fájl(ok):
Vissza az előző oldalra!
Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft - Magyar