-

Kapcsolatfelvétel

Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft

E-mail:
palyazat@nyugatpannon.hu
Kapcsolatfel...

Kapcsolatfelvétel1

Pintér Zsolt, cégvezető

közgazdász, projektmenedzser, pályázatíró, tanár, állami pályázatértékelő szakértő

E-mail: palyazat@nyugatpannon.hu

Telefon:  +36 30 693-7066 (kérem, hogy elsősorban e-mailben, illetve az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel a kapcsolatot cégünkkel)

Facebook: https://www.facebook.com/zsolt.pinter.963



Pályázati hírek

2024 márciusában megjelennek az év első KKV pályázatai

2024.02.17.



2024 márciusában megjelennek az év első KKV pályázatai


A keretek várható gyors kimerülése miatt célszerű a pályázatokat mielőbb benyújtani. Ebben segít cégünk a Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft.
Az Információkat folyamatosan frissítjük a nyugatpannon.hu honlapon.
Érdeklődés, bejelentkezés: a honlapon és a palyazat@nyugatpannon.hu e-mail címen.
Referenciák: https://nyugatpannon.hu/hu/referenciak/
Néhány fotó a sikeres projektjeinkről Szombathelytől Budapesten keresztül egészen Miskolcig.
Kormányzati bejelentés:
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében összesen mintegy 910 milliárd forint EU-forrás meghirdetése várható a következő hónapokban, amelyből két pályázati keretösszeget már jövő héten közzétesz a kormány, és a vállalkozásfejlesztési pályázatokhoz kapcsolódó hitelnél nulla százalékos kamatlábról határoztam – jelentette be egy kedd reggeli sajtótájékoztatón Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter.
A várható menetrend kapcsán jelezte: jövő héten azt a két pályázatot jelentik be, amelyek már márciusban indulnak. Az egyik pályázat a vállalkozásfejlesztési prioritáshoz tartozik, 130 milliárd forintos lesz a keretösszege, a másik az aktivitásnövelési prioritáshoz tartozik és 130-150 milliárd forint körüli kerettel várható. A továbbiakat illetően jelezte:
A következő negyedévekben újabb programokat fogunk bejelenteni, és azt szeretnénk, hogy a 900 milliárd forint a jövő év közepéig el is fogyna.
Felhívta a figyelmet arra, hogy a vállalkozásfejlesztési keret (450 milliárd forint) nagy része hitelt takar, és ennek kapcsán a tárcavezető bejelentette: „nulla százalékos kamatot határoztam meg”. Ez főként a kkv-szektort fogja érinteni, és főként beruházások finanszírozására megy majd a forrás.






Vissza az előző oldalra!
Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft - Magyar