-

Kapcsolatfelvétel

Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft

E-mail:
palyazat@nyugatpannon.hu
Kapcsolatfel...

Kapcsolatfelvétel1

Pintér Zsolt, cégvezető

közgazdász, projektmenedzser, pályázatíró, tanár, állami pályázatértékelő szakértő

E-mail: palyazat@nyugatpannon.hu

Telefon:  +36 30 693-7066 (kérem, hogy elsősorban e-mailben, illetve az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel a kapcsolatot cégünkkel)

Facebook: https://www.facebook.com/zsolt.pinter.963Pályázati hírek

Hét elnyert támogatás az elmúlt hetekben!!!

2021.06.01.Hét elnyert támogatás az elmúlt hetekben!!!

Hét, a Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft által készített pályázat részesült támogatásban az elmúlt hetekben, összesen 184,4 mFt értékben! ✌️

 

A VEKOP-1.2.6 kiírásban elsőként a Gerbeaud Gasztronómia Kft "Fejlesztések a Gerbeaud Kávéházban és az Onyx Étteremben" című pályázata nyert 86,5 mFt-ot. A pályázat segítségével bővítésre és felújításra kerülnek a világhírű Gerbeaud Kávéház különbözői terei, illetve Magyarország egyetlen két Michelin csillagos éttermének konyhai gépészete.

www.gerbeaud.hu

www.onyxrestaurant.hu

 

A GINOP-1.2.8 pályázatban rögtön három nyertessel nyitunk!

A TRADING TEAM Bt. rádóckölkedi üzemcsarnokát bővíti, illetve az új épületrészbe modern gyártógépeket vásárol a 30,5 mFt-os támogatás segítségével.

www.tradingteam.hu

 

Visszatérő nyertesünk az Optimal Energy Kft (Pálinkaház Szombathely), akik az elnyert 6,1 mFt támogatás segítségével egy modern, elektromos pálinkafőző berendezést állítanak üzembe a városban már legendássá vált "Ági pálinkafőzdéjében".

www.agipalinkafozdeje.hu

 

Az AGS Mérnökiroda Kft 12 mFt támogatást nyert el ipari robot vásárlásához.

Külön öröm, hogy már a második elnyert pályázata a cégnek a közös munkánk eredményeként.

www.agsengineer.eu

 

Szintén visszatérő ügyfelünk a Domofire Kft. Telephely fejlesztési projektje után a GINOP-1.2.8 pályázaton nyert el 33,5 mFt-ot a modern termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztésekre (termelőgép, napelem).

www.domofire.hu

 

Az ERP-ONE integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése a Chrome-Soft Informatikai, Kiadói és Grafikai Kft-ben című GINOP-3.2.2 pályázat 14,4 mFt vissza nem térítendő és 17,9 mFt vissza térítendő támogatásban részesült.

www.chrome.hu

 

Az LV Smart Kft: az IRIS - Integrált Kereskedelmi Információs Rendszer bevezetése című GINOP-3.2.2 pályázat 1,4 mFt vissza nem térítendő és 1,8 mFt vissza térítendő támogatásban részesült.

www.lvsmart.hu

 


Vissza az előző oldalra!
Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft - Magyar