-

Kapcsolatfelvétel

Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft

E-mail:
palyazat@nyugatpannon.hu
Kapcsolatfel...

Kapcsolatfelvétel1

Pintér Zsolt, cégvezető

közgazdász, projektmenedzser, pályázatíró, tanár, állami pályázatértékelő szakértő

E-mail: palyazat@nyugatpannon.hu

Telefon:  +36 30 693-7066 (kérem, hogy elsősorban e-mailben, illetve az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel a kapcsolatot cégünkkel)

Facebook: https://www.facebook.com/zsolt.pinter.963Pályázati hírek

Államilag támogatott képzés a csökkentett munkaidős foglalkoztatás igénybevételéhez

2020.06.05.Államilag támogatott képzés a csökkentett munkaidős foglalkoztatás igénybevételéhez

Angol nyelvi képzés egyéni tanuláshoz


Kedves Munkáltató!

Biztosan Ön is szeretné, hogy ha már képzést kell igénybe vennie / biztosítania a csökkentett munkaidős foglalkoztatásra igénybe vehető állami támogatáshoz, akkor az tényleg hasznos legyen.

Az angol nyelvtanulás pont ilyen:

minden alkalmazottnak jól jön, és szívesen veszik igénybe
nincs olyan terület, amiben ne segítene az angol nyelv magabiztos elsajátítása
nincs időhöz kötve, így csak Önökön múlik, hány órában és milyen intenzitással veszik igénybe az oktatást.

 

A Gyakorlatias Angol a teljesen kezdő és az alapfokú, vagyis újrakezdő szinteken kínál teljeskörű egyéni tanulási programokat.

Az önálló tanuláshoz nem kell más, csak a tankönyv (postán érkezik), és egy telefon vagy számítógép, ahogy a hangoskönyvet és a gyakorlófeladatokat éri el a tanuló.

Ez a módszer kifejezetten magyar nyelvtanulók számára lett kifejlesztve 25 év tapasztalatával, hogy az eddigi elavult (és nem túl sikeres) angoltanulási lehetőségeket felváltsa egyedülálló és hiánypótló módszertanával.
A tankönyv és a hozzá tartozó mobil applikáció egyszerre fejlesztik a szövegértést és a beszédet. Speciális segédanyagokkal (mint a “beszélő” szókártyák, a videós tanári magyarázatok, a videóleckék vagy a kvízek), könnyen és rengeteg ismétléssel, gyakorlással tanítja meg az angol nyelvet, akár egészen a nulláról.
Az állami támogatáshoz azokból az online végezhető tanfolyamokból lehet választani, amik bekerültek a Magyar Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával létrejött programba.
Ebben a támogatott körben szerepel a Gyakorlatias Angol programja is, ezeket az online oktatásokat szélesebb körnek is tudjuk már ajánlani és igénybe tudják venni kollégáik részére, munkakörtől függetlenül.Vissza az előző oldalra!
Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft - Magyar