-

Kapcsolatfelvétel

Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft

E-mail:
palyazat@nyugatpannon.hu
Kapcsolatfel...

Kapcsolatfelvétel1

Pintér Zsolt, cégvezető

közgazdász, projektmenedzser, pályázatíró, tanár, állami pályázatértékelő szakértő

E-mail: palyazat@nyugatpannon.hu

Telefon:  +36 30 693-7066 (kérem, hogy elsősorban e-mailben, illetve az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel a kapcsolatot cégünkkel)

Facebook: https://www.facebook.com/zsolt.pinter.963Pályázati hírek

Időlegesen felfüggesztve az "ÚJ gyakornoki program"! című pályázat 100% támogatási intenzitással

2020.04.19. 13:06Időlegesen felfüggesztve az "ÚJ gyakornoki program"! című pályázat 100% támogatási intenzitással

Megjelent a GINOP-5.2.4-19 kódszámú "Új gyakornoki program" felhívás. A pályázat fő célja a fiatalok gördülékenyebb elhelyezkedésének biztosítása a vállalatok motiválása által. A támogatás keretében a mikro-, kis- és középvállalkozások által igényelhető maximális összeg 22.176.000 Ft.

 A  Gyakornok 1.0 nyertesei is adhatnak be új gyakornokok esetén pályázatot, még az első pályázat lezárása előtt is

Az ország egyik legnagyobb és legösszetettebb kihívása az ifjúsági munkanélküliség problémája, épp ezért kiemelt kormányzati célkitűzés a fiatalok munkaerő-piaci belépésének segítése, az ifjúsági munkanélküliség csökkentése. A GINOP-5.2-4-19 Új gyakornoki program a vállalkozás statisztikai létszámának növelésével együtt járó, azaz új státusz betöltését eredményező foglalkoztatás esetén bér- és járuléktámogatást nyújt a vállalkozások számára a gyakornok (legfeljebb 6 fő) foglalkoztatásához valamint a vállalati gyakornoki kapcsolattartói (két fő gyakornokonként maximum 1 fő) tevékenység ellátásához kapcsolódóan hat hónapon keresztül. Lehetőséget teremt továbbá megváltozott munkaképességű gyakornok foglalkoztatása esetén a munkavégzés segítésével foglalkozó személy (1 fő) foglalkozatására.

Kizárólag azon vállalkozások nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek:
- rendelkeznek legalább egy lezárt (beszámolóval), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel (az előtársaságként való működés időszaka ebbe nem számít bele), és
- amelyek Magyarországon székhellyel rendelkező kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, szövetkezetek, egyéni cégek vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező szövetkezetek vagy kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok fióktelepei, és
- az éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelmek benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti évben minimum 1 fő volt és
- mikro-, kis- és középvállalkozásnak minősülnek

Támogatható tevékenységek körébe tartozik:
- Gyakornok foglalkoztatása
- Vállalati gyakornoki kapcsolattartó tevékenység
- Kötelezően előírt nyilvánosság, tájékoztatás

- A gyakornoki munkahely(ek), a munkavégzéshez szükséges feltételek kialakításához:

a)  Szakmai megvalósításhoz kapcsolódó anyagköltség;

b)  Eszközbeszerzés költségei;

c)  Immateriális javak beszerzésének költsége;

d)  Infrastrukturális és ingatlan beruházás a gyakornoki munkahely(ek) kialakításához;

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 4.032.000 Ft maximum 22.176.000 Ft. A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 100%-a lehet.

A támogatási kérelmek benyújtása  2019. november 26. és 2021. április 30. között lesz lehetséges.Vissza az előző oldalra!
Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft - Magyar