-

Kapcsolatfelvétel

Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft

E-mail:
palyazat@nyugatpannon.hu
Kapcsolatfel...

Kapcsolatfelvétel1

Pintér Zsolt, cégvezető

közgazdász, projektmenedzser, pályázatíró, tanár, állami pályázatértékelő szakértő

E-mail: palyazat@nyugatpannon.hu

Telefon:  +36 30 693-7066 (kérem, hogy elsősorban e-mailben, illetve az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel a kapcsolatot cégünkkel)

Facebook: https://www.facebook.com/zsolt.pinter.963Pályázati hírek

MEGNYÍLT a Magyar Falu Vállalkozás Újraindítási Program.

2022.01.24.MEGNYÍLT a Magyar Falu Vállalkozás Újraindítási Program.
A szabad vállalkozási zónákban vagy az ötezer lakos alatti településeken működő mikrovállalkozások, akár 10 millió forint 70%-os vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak.
A pályázat célja az ország lemaradó régióinak mikrovállalkozásainak fejlesztésének támogatása.
A felhívásra támogatási kérelmet nyújthatnak be azon mikrovállalkozások
amelyek rendelkeznek legalább 1 lezárt (beszámoló/SZJA bevallás), teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel (az előtársaságként való működés időszaka ebbe nem számít bele),
amelyek éves átlagos statisztikai állományi létszáma a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes (365 napot jelentő) üzleti évben legalább 1 fő, de maximum 10 fő volt,
amelyek Magyarország területén székhellyel rendelkező egyszeres könyvvitelt vezető gazdálkodók, egyéni vállalkozók, vagy kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, egyéni cégek, (a megvalósítási helyszínnek 60 nappal a pályázat beadás előtt bejegyzettnek kell lennie)
amelyek nem tartoznak a KATA hatálya alá,
amelyek szabad vállalkozási zónának minősülő területen található (Felhívás 2. számú melléklete szerint) településeken, vagy szabad vállalkozási zónának nem minősülő területen található, 5000 főnél alacsonyabb lakosságszámmal rendelkező településeken valósítják meg fejlesztéseiket.
A pályázat keretében kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenységek:
1. Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása
A 'vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő infrastrukturális és ingatlan beruházás' tevékenységgel együtt el kell érnie a projekt elszámolható összköltségének legalább 50%-át.
Kötelezően megvalósítandó, önállóan nem támogatható tevékenység:
1. A projekt szakmai megvalósításának közvetett költségei (projekt előkészítés, projektmenedzsment, rezsi) (Az elszámolható költségek pontosan 7%-a kell, hogy legyen, az elszámolásban nem kell számlával igazolni, általányként elszámolható)
A pályázat keretében választható, önállóan nem támogatható tevékenységek:
1. A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő ingatlan beruházás (építés, korszerűsítés, átalakítás, bővítés).
2. Információs technológia-fejlesztés: új informatikai eszközök és szoftverek beszerzése (a projekt elszámolható összköltségének legfeljebb 50%-át érheti el).
 
Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege min. 2 000 000 Ft – max. 10 000 000 Ft.
A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 70%-a.
A támogatási kérelmet 2022. február 24. 08:00 órától 2023. március 31. 12:00 óráig lehet benyújtani az elektronikus kitöltő program segítségével. A támogatási kérelmek benyújtási lehetőségét a benyújtási határidő lejártát megelőzően is felfüggeszthetik vagy a felhívást lezárhatják, ha a benyújtott támogatási kérelmekben igényelt támogatások összege eléri a keretösszeg 130%-át.


Vissza az előző oldalra!
Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft - Magyar