-

Kapcsolatfelvétel

Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft

E-mail:
palyazat@nyugatpannon.hu
Kapcsolatfel...

Kapcsolatfelvétel1

Pintér Zsolt, cégvezető

közgazdász, projektmenedzser, pályázatíró, tanár, állami pályázatértékelő szakértő

E-mail: palyazat@nyugatpannon.hu

Telefon:  +36 30 693-7066 (kérem, hogy elsősorban e-mailben, illetve az alábbi űrlap kitöltésével vegye fel a kapcsolatot cégünkkel)

Facebook: https://www.facebook.com/zsolt.pinter.963Pályázati hírek

ÚJ GINOP/VEKOP pályázatok indulnak ősszel!

2020.10.16. 04:00ÚJ GINOP/VEKOP pályázatok indulnak ősszel!
Jelentősen változik a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program pályázatainak összetétele a Covid19 vírus hatására. Több új pályázat is megjelenik idén és folytatódik a kkv-kat támogató kiírások dömpingje is - értesült a napi.hu.

Az intézkedések nyomán átcsoportosítás történik többek között a munka-bértámogatást és a kutatásfejlesztési munkahelyek megőrzését szolgáló vészhelyzeti bértámogatás keretösszegének terhére. Az ekképp felszabadult összeget a kkv-k feljesztését támogató GINOP-1.2.8 kódjelű, valamint VEKOP-1.2.6 kódjelű tükörpályázatra teszik át, melynek keretösszege emiatt gyakorlatilag duplázódni fog.

Új pályázatként fog megjelennni a hátrányos helyzetű településeken működő mikro- és kisvállalkozások fejlesztéseinek támogatásáról szóló GINOP-1.2.9-20 pályázat, mely 5 milliárd forint keretösszeggel válik elérhetővé hamarosan. A pályázati felhívás várhatóan hasonló lesz a válságkezelő GINOP/VEKOP pályázatokhoz. A támogatási összeg vissza nem térítendő lesz és nem feltételekhez kötött, de ehhez a pályázat megvalósítási helye hátrányos helyzetű település kell legyen, ahogyan arra pályázat címe is rámutat. Szintén a kkv-k fejlesztését célozza a GINOP-3.2.8-20, ami a mesterséges intelligencia alkalmazására ösztönzi a hazai vállalkozásokat - közölte a napi.hu. A járvány miatt igencsak megtépázott divat és dizájnipar is külön pályázati támogatást kap 7 milliárd forint keretösszeggel. A GINOP-1.2.14-20, divat és dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása pályázat fog megjelenni idén októberben. A felhívás célja a divat- designipari kkv-k megújulását elősegítő technológiai fejlesztések támogatása. 

Új felhívás a GINOP-1.2.12-20 kódjelű élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása pályázat, amelynek keretösszege 5,149 milliárd forint lesz. A felhívás célja az élelmiszeripari feldolgozó középvállalkozások fejlődését eredményező beruházások támogatása. Ez várhatóan novemberben fog megjelenni.

A jelentősen túligényelt GINOP-5.3.12-19 foglalkoztatás-bővítés ösztönzése pályázat 12 milliárd összegű kerete 4,549 milliárd forinttal nő. A keretösszeg emelése a támogatott, de forrás hiányában tartaléklistára került támogatási igények kipótlását célozza.

A digitális világ terültén is várhatóak elmozdulások, ugyanis megjelenik a digitális élményközpontok hálózatának továbbfejlesztéséről szóló GINOP-3.1.6-20 is.

 
 

Vissza az előző oldalra!
Nyugat-Pannon Vállalkozásfejlesztési Kft - Magyar